Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/157-8626

Rólunk

Hol is kezdjem?

 

Induljunk a 90-es évekből! Ekkor alakult meg családi vállalkozásunk, melynek fő tevékenysége a közúti áruszállítás, fuvarozás volt éveken, sőt évtizedeken keresztül. Ezt a vonalat még jelenleg is fenntartjuk, de mára már kevesebb járművel. A 2008-as gazdasági válság minket is megtépázott, de fennmaradtunk és azóta is folyamatosan működünk.

Mára odáig jutottunk, hogy a fuvarozáson kívül más ágazatban is jelen vagyunk. Mégpedig weboldal, webáruház készítés, webáruház optimalizálás, tanácsadás, online marketing (google ads, facebook ads, email marketing...)!

Mindeki életében eljön egyszer a kérdés: indítsak vállalkozást? Vagy a meglévő vállalkozást egy magasabb szintre kellene emelni?

Nos ebben tudunk mi a segítségedre lenni!

Ilyenkor szokott sok sok kérdés a fejekben kavarogni, miert ez is meg az is érdekel, de nincs meg hozzá a kellő informació, hogy hogyan illetve honnan kellene elindulni.

Ebben leszünk mi a segítségedre!

Helyre tesszük a felmerülő dolgokat, megválaszoljuk a kérdéseket, segítünk rátalálni arra a bizonyos sárga köves útra, ami a jó irányba vezet. 

 

Na de nézzük a szolgáltatásainkat!

 

Van már egy meglévő webáruházad vagy weboldalad, de nem tudod hogyan tiovább? Segítünk neked, mert lehet, hogy nem jó a grafika, lehet nem jók a szövegek, lehet nem jó az oldal elrendezése, vagy bármi, de azt csak akkor fogjuk tudni, ha feltérképezzük az oldalakat. Ezután jön az elemzés és végül az értékelés, hogy min kell változtatni. 

Nem tudod milyen platformon legyél jelen? Az összesen, vagy ne, de valahol jeln kell legyél. Ez megint vállalkozás függő, hogy mit társz a vevőid elé, mivel foglalkozol. 

Töltsd ki az űrlapot és kérj tőlünk segítséget itt.

 

Még nincs se webshopod, se weboldalad, azt se tudod hol kezdjed, de van egy jó ötleted? Ilyenkor javaslom az Unas-t, melyben profi, mindent kielégítő webshopot és weboldalt egyaránt tudunk készíteni. Kattints ide és olvasd el a részletes lerást! Nem fogsz benne csalódni, mert a felület nagyon felhasználóbarát, könnyen kezelhető, minden állítható rajta, szóval teljesen egyedi dolgot tudunk számodra nyújtani.

 

Van már webshopod/weboldalad, megy is valahogy, de döcögősen. GoogleAds, egy lehet a megoldások közül a problémádra. A Google a legnagyobb kereső platform, rengetegen használják ki a hirdetésekben rejlő lehetőségeket. Miért ne használnád ki te is? Pénztárcabarát, gyos és hatékony!

Havidíjas szolgáltatásban tudjuk vállalni a Google teljes körű hirdetéskezelést. Részletekért kattints ide. 

 

A Facebookot mindenki ismeri, de nem mindenki tudja úgy használni, hogy bevételt, illetve követőket generáljon. Jelen vagy a Facebookon egy szuper oldallal, de kevés a látogató, kevés a követő, kevés a beérkező interakció? 

Semmi gond, összeállítjuk a számodra megfelelő hirdetéseket a megfelelő érdeklődési körrel rendelkező potenciális emberek számára. Elindítjuk majd optimalizálunk. Segítünk megfelelő kampányokat, posztokat létrehozni, hogy együtt kihozzuk a maxiumot. Az oldalad sikeressége nem csak neked, hanem nekünk is pozitív visszajelzés!

 

Nem hiszel az email marketingben? Semmi gond, de engedd meg, hogy bemutassuk neked mit lehet vele elérni. Ez egy ingyenes marketing csatorna, amit szerintünk mindenképp ki kell használni. Felépírjük a marketing célokat, legeneráljuk a megfelelő levelezési automatizmust és jöhet a vásárló.

A vevők szeretik, ha foglalkoznak velük.

Pl. átadtad a csomagot a futárnak, menjen egy automatikus értesítés, melyben tud nyomonkövetést kérni a csomagról. Pár nap múlva újabb levél, hogy elégedett volt a termékkel, a nyújtott szolgáltatással? Ha webshopod van és terméket adsz el akkor 30 nap múlva mehet egy újabb automatikus levél, egy frappáns szöveggel, ami újabb vásárlásra ösztönöz... Mindezt igyen! Mert az email nem kerül pénzbe.

 

 

2018-óta foglalkozunk webáruházakkal. Itt találkozhattál már velünk:

               

 

 

 

Végül pedig az árufuvarozás, melyet már 30 éve csinálunk. Belföldi illetve szlovákiai fuvarmegbízásokat vállalunk.

1-2 paletta? Nem gond, 3,5t teherbírású autónk elviszi az ország bármely pontjáról bármely pontjára.

33 paletta? Nem gond, nyerges vontatóink folyamatosan szolgálatra állnak.

Ömlesztett árud van? Nem gond az sem, nyerges billencs szerelvényünk 25,5t teherbírású.

 

Kérj ajánlatot egyszerűen. Töltsd ki az űrlapot (kattints ide) vagy írj mailt: info@laczoconsulting.hu

Inkább telefonálnál? 

Fuvarszervezés: +36301626284

Weboldal, webshop, online marketing: +36301626281