Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/157-8626

Google ADS

Hirdess te is a Google keresőben!

Mindenki ismeri a Google keresőt és mindenki látja, hogy vannak benne szponzorált találatok. Ezek a hirdetések, melyek a helyes beállítást követően kerülnek a szemünk elé. Bármilyen vállalkozásod is legyen, hirdess Google Ads-ben! 

De ugye ez nem is olyan egyszerű, a felület elsőre átláthatatlan, bonyolult, nem ismered a felépítését, sőt, sokan nem is tudják hol is kell beállítani.

Ezért vagyunk mi itt neked! 

Segítünk, hogy vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod a lehető legtöbb emberhez jusson el még ma!

Hogy miért tud pont a megfelelő ügyfelekhez eljutni a terméked? Mert a Google hirdetésekkel pontosan azokat a potencilis ügyfeleket tudjuk megcélozni, akik a termékedet keresik. Azokra a keresési kifejezéskre jelenik meg a hirdetésed, amit a vásárlók keresnek. Pl.: fűnyíró, foci labda, csavarhúzó, illatos gyertya, stb...

A Google a legrégebbi kereső és ezt használják a legtöbben a világon, te is napi szinten használod. Miért ne használnád ki a benne rejlő lehetőségeket is?

Ma már nem csak a keresőben lévő hirdetéseket lehet létrehozni, hanem YouTube, Display, Discover, Gmail és Maps hirdetéseket.

Hogyan lehet ez? A Google új Performance Max hálózatával, mely lefedi az összes lehetőséget a rendszerben. Így szinte minden felületen jelen tudsz lenni, minden felületről jöhet potenciális ügyfél a vállalkozásod számára. Ez az amit nem érdemes kihagyni!

Na de hogyan is működik ez az egész? Hogy készül egy hirdetés, menyit kell fizetni, stb...?!

Most itt elolvashatod hogyan is működik egy együttműködés velünk!

A Google Ads hirdetések kattintás alapon működnek, tehát a megjelenés ingyenes, a kattintásért kell csak fizetni. Kattintani pedig az fog a hirdetésedre, akinek releváns lesz amit közölsz. Tehát olyan ügyfeleket hoz be, akik a TE termékedet, szolgáltatásodat keresik. 

Először is szükség van egy google fiókra (teljesen ingyenes). Majd ezután létre kell hozni az Ads fiókot, Analytics fiókot (webshopok esetében más fiókok is kellenek). Wenbshopodban, weboldaladon be kell állítani a helyes követő kódokat. Ezekre azért van szükség, hogy a rendszer pontosan mérni tudja mi történik az oldaladon, ebből tanulunk mi is és te is, mert meg tudjuk mutatni mire kattintanak az oldaladon a legtöbben, mi az ami gyenge és mi erős.

Következő lépés a részletes konzultáció! Fontos, itt beszéljük meg mi az amit el szeretnénk érni, konkrétan egy stratégia! Mi a vállalkozásod fő eleme, mivel foglalkozol, mire szeretnénk hirdetni, mit szeretnénk erősíteni, miből legyen nagyobb bevétel, stb...

Ezután következik részünkről egy piackutatás, feltérképezés, hogy milyen lehetőségek illetve akadályok állnak előttünk. Ezt követi egy újabb megbeszélés, ahol a fellelt tapasztalatokat eléd tárjuk és közösen meghozzuk a stratégiai lépéseket. 

Következő lépés már a hirdetések beállítása. Itt még mindig szorosan együtt dolgozunk veled, ugyanis szükséges lesz kreatívokra a kampányokhoz. Ha megvannak a kreatívok, a megfelelő hirdetési szövegek, akkor indulhat is a beállítás. 

A beállításokat mi végezzük el, de erre teljes rálátásod lesz neked is végig, hiszen ez a te fiókod. Mi csak dolgozunk benne, a tulajdon továbbra is a tiéd marad végég! 

Itt a vége? Jöhet a pezsgő? Csak hátra dőlünk és kész? NEM!

Még sok munka vár ránk, ugyanis az eredményeket mérni kell, rendszeres riportot kell készíteni, hogy mi türténik a weboldalon, webshopban. Esetleg érdemes másra is hirdetni?

 

Miért válassz minket? 

Ha eddig nem sikerült meggyőzni ezután nehéz lesz. 

Mint ahogy leírva látod ezek a fő lépések, ezek az alapjai egy jól működő hirdetési rendszernek. Ezt kapod tőlünk, pontos munkát, melyet te végig tudsz követni, ezáltal menet közben folyamatosan információd lesz, hogy mit csinálunk, miért csináljuk. 

Sokan félnek, hogy jajj ehez én nem értek és mi lesz, ha valami olyat kérdezek, hülyének néznek majd... Nem, nem így lesz, tedd fel a kérdést és mi megválaszoljuk, nem születik senki sem zseninek és ha kell többször átbeszéljük a dolgot. 

Ha már itt tartunk tedd fel nekünk az első kérdésedet ide kattintva!

Lépj velünk kapcsolatba: info@laczoconsulting.hu vagy hívj: +36301626281